Najnovšie recenzie zo sekcie Podstielky pre hlodavcov
- Pelety sú jemnucke. Veľmi dobre vsiaknu tekutinu.
- Absolútne nič!!!
- Ako vidím tak tieto recenzie sú poriadne skreslené.
- Už dávnejšie som sem dal recenziu,že táto podstielka je absolútne predražená nakoľko sa jedná o pomletý a lisovaný papier. Podstielka sa veľmi rýchlo rozmočí a pachy tak znásobuje.
- Najlepšia podstielka pod zajačika sú drevené pletky. Sú cenovo veľmi výhodné a krásne prevonajú zajačikovi klietku...
Celé zle
vyborny pomer cena a kvalita, makučke stelivo dobre saje, činčilka je spokojna a ja tiež
- dobrá veľkosť balenia
- okrem deklarovaných hoblín obsahuje piliny, ktoré tvoria väčšiu časť produktu, vysoká prašnosť
- sú super
Vynikajúca podstielka pre mačky, maximálne eliminuje zápach, minimálne sa vynáša, vrelo odporúčam.
Veľmi dobrá cena!
- dobra ekologicka podstielka
- obcas sa v nej najdu kusky plastovych obalov
- dobre saje, je makky, pouzivam ho pre 2 dlhosrste morciatka, ak nechcem, aby podstielka zapachala, musim menit 2x tyzdenne.
- cena - balenie vydrzi cca mesiac
Stielku kupujem už dlho. Používala som ju aj pre škrečky a teraz pre zajačika.Dobre saje moč, neutralizuje pachy, nieje prašná a tým že ma v sebe aj aloe vera je príjemná na dotyk a zvieratka sú spokojné a sú stále v suchom.
- voňavá ,mäkkučká a savá podstielka
-používam len túto podstielku,je dobre savá,nesmrdí a príjemne mäkká,zvieratkám sa nevytvárajú na labkách otlaky
- Pre našich zajko je to lepšie ako hobliny nesmrdi to...
- Neabsorbuje pach ako iné podstielky
- Oživí klietku ,vyzerá pekne je bezprásna , vydrží dlhšie a je šetrná k nožičkami mojich jezkov
Škoda,ze ju u nas nedostať aj v iných farbách ako napríklad v modrej,ruzovej
Asan Pet Aloe 45 l
Pridané: 16. apríla 2018
(naposledy upravené 16. apríla 2018)
Zakúpený v Cotozere.sk
Tuto stielku už používam dlho a som s ňou spokojná.
Nieje prašná a dobre saje moč aj pachy takže môj zajačik je stále v suchu a tým, že obsahuje aj aloe vera tak je príjemná na dotyk.
- Vydržali mi strašne dlho už ich mám najmenej 3 mesiace a stále v nich ešte je (mením im podostielku cca raz za týždeň)
- velmi dobry vec, jedno balenie je presne na jednu klietku
Asan Pet Silver Aloe 12 l, 2,2 kg
Pridané: 25. marca 2018
(naposledy upravené 19. apríla 2018)
Zakúpený v Cotozere.sk
- Produkt priamo domov
Zobrazujem 461 - 480 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Ďalšie »